Tahniah ! Pertandingan Kecerian dan Landskap

Tahniah !!!! IKM Beseri telah mendapat tempat ke 3 dalam pertandingan kecerian dan landskap yang telah dianjurkan oleh Majlis Pembandaran Kangar dalam kategori badan kerajaan. Tahniah di ucapkan.

 

Perasmian Robot Transformers

Pada 10 Ogos 2017, Satu pelancaran perasmian Robot Gaint Sculpture -Transfomers oleh Pengerusi MARA (Sementara) iaitu Datuk Dr Haji Yusof Bin Haji Yaakob. Robot Transfomers ini dicipta Dari Sekolah Kimpalan yang diketuai oleh En Roslan Bin Ibrahim bersama dengan Pelajar Sem 3 Sesi Jan-Jun 2017. 

 


Pendaftaran Pelajar Baru 2017


Pada 3 Julai 2017, Satu pendaftaran pelajar baru telah diadakan, dan seramai 150 telah berdaftar dengan IKM Beseri. Antara kursus yang telah ditawarkan kepada pelajar ialah Diploma Teknologi Automotif, Diploma Kompentensi Kimpalan, Diploma Kompentensi Elektrik, Sijil Teknologi Kejuruteraan ELektrik, Sijil Teknologi Kejururteraan Marin, Sijil Teknologi Kejuruteraan Mekatronik, Sijil Teknologi Kejuruteraan Penyamanan Udara dan Sijil Teknologi Kejuruteraan Elektronik.

 

Program Hati Emas MARA

Pada 18 Jun 2017 Satu program Hati Emas MARA telah dijalankan di Kedah Untuk membantu, Gotong Royong serta mempromosikan Kemasukkan IKM.