Tahniah | K-Inovasi UKM

Tahniah kepada Team Lynsis IKM Beseri yang merangkul SILVER dalam pernyertaan K-Inovasi yang di anjurkan oleh Universiti Kebangsaan Malaysia.

Kursus eUsahawan MICRO

Nama program : Kursus eUsahawan MICRO
Tarikh : 4 November 2017
Hari : Sabtu
Masa : 9.00 pagi - 5.00 petang

Satu kursus eUsahawan Micro diadakan di makmal komputer 5 IKM Beseri dan peserta adalah daripada usahawan luar. Sebanyak 3880 peserta dari kalangan usahawan yang menyertai kursus ini dan sebanyak 125 kelas diadakan secara serentak di seluruh Malaysia.  Progran ini dicatatkan di dalam The Malaysia Book of Records dan ini adalah melibatkan semua peserta usahawan dari kalangan peserta Amanah Ikhtiar Malaysia.

Programme Finishing School

Satu progam yang telah dianjurkan Oleh MARA Negeri Perlis untuk Pelajar-pelajar IKM Beseri dan Giat Mara.

Program ini diadakan pada 26 OKTOBER 2017 bertempat di DEWAN AL GHAZALI, IKM BESERI. Anatara aktiviti yang dianjurkan adalah Teknik penulisan resume dan temuduga, forum santai dengan tajuk Pekerja idaman industri.

Program ini di Rasmikan oleh Timb Pengarah En Huzaini bin Ahmad.

Tahniah ! Pertandingan Kecerian dan Landskap

Tahniah !!!! IKM Beseri telah mendapat tempat ke 3 dalam pertandingan kecerian dan landskap yang telah dianjurkan oleh Majlis Pembandaran Kangar dalam kategori badan kerajaan. Tahniah di ucapkan.